Műanyag fröccsöntés

Fröccsöntés

Műanyag üzemünk az autó-, háztartási elektronikai- és telekommunikációs ipar részére gyárt műanyag fröccsöntött alkatrészeket.

Fröccsöntés az alkatrészgyártásban

Amennyiben nincsenek kész tervei, alvállalkozóink, akik az elmúlt több, mint egy évtized alatt nagy tervezői tapasztalatra tettek szert és számos alkatrészt terveztek társaságunk Vevőinek, elkészítik azokat.

Fröccsöntés - szerszámtervezés

Szerszámkészítő partnereinknél a szerszámtervezést, szerszámkészítést és szerszám-felújítást is el tudjuk végeztetni.


Műanyag alkatrész fröccsöntés

17 darab 60 és 500 tonna közötti záróerejű műanyag géppel rendelkezünk, így széles skálán meg tudunk felelni a vevői elvárásoknak. Az egyszerű gombformáktól kezdve a bonyolult szabadfelületű gombbokrokon át a készülék - házak és egyéb, összetett készülékelemekig gyártunk termékeket, kis és nagy szériában egyaránt. Minden fröccsöntött alkatrészen 100 %-os önellenőrzést végzünk, valamint a folyamatok ellenőrzésével biztosítjuk az elvárható legmagasabb minőséget.

Lakkozás

Vállaljuk a fröccsöntött alkatrészek lakkozását, amivel minden esztétikai igényt ki tudunk elégíteni.

Szerelés

Szereldénkben 10 darab pneumatikus működésű célgépünk segítségével a legyártott alkatrészeket a bokorból ki tudjuk vágni, illetve gumi kapcsolószőnyegre ültetni. Ezeken túlmenően partnerünk igényeinek megfelelő szerelési munkákat is meg tudunk oldani.

Fröccsöntés és környezetvédelem

Üzemünk célja működési területén biztosítani a környezet megóvását azáltal, hogy a veszélyes hulladékokat szakszerűen kezeli, az esetleges szennyeződéseket, ártalmakat és más környezeti károsodásokat kivizsgálja, okait felderíti, és ezek megelőzésére, csökkentésére vagy megszűnésére hatásosan intézkedik.
A környezet megóvása a vonatkozó jogszabályok és hatósági rendelkezések ismeretében és betartásával történik.