Minőségirányítás

A GalvanPlastik Kft. célja, hogy piacvezető szerepet töltsön be hazánkban a műanyag fröccsöntés és műanyag galvanizálás területén. Határozott szándékunk, hogy termékeink és szolgáltatásaink magas színvonalával kivívjuk üzleti partnereink megelégedettségét.

Társaságunk a vevők által megkívánt minőség elérését működése meghatározó tényezőjének tekinti. Elsődleges és alapvető szempont a megrendelői igények, a vonatkozó szabványos követelmények maximális és gazdaságos teljesítése, ezen keresztül a vevő bizalmának, megelégedettségének elnyerése és megtartása.

Kiemelt feladatunknak tekintjük, hogy termékeink és szolgáltatásaink minőségét folyamatosan javítsuk és így egyenletes, megbízható beszállítójává válhassunk minden meglévő és leendő partnerünknek.

A minőségi célok elérését korszerű berendezések telepítésével, folyamatos technológiai fejlesztéssel, fejlett logisztikai és informatikai rendszerrel, az IATF 16949:2016 és az ISO 14001:2015 szabványoknak megfelelő rendszerek bevezetésével valósítottuk meg.

Minőség- és környezetpolitika

Tevékenységünk során csak olyan alvállalkozókkal és beszállítókkal működünk együtt, akik ismerik és elfogadják cégünk minőséggel és környezetvédelemmel kapcsolatos irányelveit és követelményeit, valamint akiknek működéséről előzetesen információkat szerzünk.

Tevékenységeink:

  • Tamponnyomtatás
  • Galvanizálás
  • Fröccsöntés
  • Felületkezelés